تبلیغات
عمومی

آموزش فعال کردن حالت روح اسنپ چت در Android و iPhone

در حال حاضر برنامه‌های زیادی از ردیابی موقعیت مکانی (Location-tracking) برای مقاصد مختلف استفاده می‌کنند. این موضوع می‌تواند باعث اضطراب خاطر کاربران شود و آن‌ها را نگران حفظ حریم خصوصی‌شان کند. Snapchat به کمک GPS به سایر دوستان شما در این برنامه نشان می‌دهد که کجا هستید. همچنین شما هم می‌توانید از موقعیت دوستانتان مطلع شوید و ببینید چه کار می‌کنند. اما حالت روح می‌تواند جلوی این اتفاق را بگیرد. در این نوشتار با نحوه فعال کردن اسنپ چت حالت روح (Ghost Mode) آشنا خواهیم شد. همراهِ تیک تاک تِک باشید 🙂

اینم بخونید بد نیست: آموزش ساخت اکانت Snapchat در اندروید و آیفون


(Ghost Mode) در اسنپ چت چیست؟

زمانی که حساب کاربری خود را روی حالت روح تنظیم می‌کنید، Snapchat موقعیت شما را با دوستان‌تان در اسنپ چت به اشتراک نمی‌گذارد و فقط خودتان می‌توانید موقعیتتان را ببینید.

وقتی اپلیکیشن اسنپ چت را باز می‌کنید. اسنپ چت Bitmoji شما را روی نقشه اسنپ (Snap Map) به‌روزرسانی می‌کند. به این ترتیب دوستتان‌تان می‌توانند موقعیت شما را ببینند. البته فراموش نکنید که موقعیت شما روی نقشه تا زمانی که وارد اپلیکیشن Snapchat نشوید، به‌روز نمی‌شود.

(Ghost Mode) در اسنپ چت چیست؟

انواع تنظیمات حالت روح در اسنپ چت

به کمک این قابلیت Snapchat می‌توانید مشخص کنید که چه کسانی location شما را ببینند. برای مثال در یک حالت می‌توانید لوکیشن خود را برای تمام دوستان‌تان باز کنید. یا گروه خاصی از دوستان‌تان را انتخاب کنید. یا این‌که حالت Ghost Mode را فعال نمایید تا هیچکس جز خودتان موقعیت‌تان را نبیند.

اینم بخونید بد نیست: آموزش حذف پیام در اسنپ چت (Snapchat)


چطور حالت روح اسنپ چت را فعال کنیم؟

بعد از باز کردن Snapchat، این مراحل را دنبال کنید تا حالت روح را در این برنامه فعال کنید:

  1. روی تصویر پروفایل (profile) خود ضربه بزنید.
  2. روی آیکن settings در بالا سمت راست صفحه ضربه بزنید. (این آیکن شبیه چرخ‌دنده است.)
  3. کمی اسکرول کنید تا به قسمت Who Can… برسید. سپس وارد See My Location شوید.
  4. در بالای صفحه، Ghost Mode را مشاهده می‌کنید. با فعال کردن این گزینه، می‌توانید یک زمان‌بندی (timer) برای حالت روح در نظر بگیرید. 3 ساعت، 24 ساعت و نامحدود، انتخاب‌های شما در این قسمت هستند.

برای غیرفعال کردن حالت روح اسنپ چت هم مجدد همین مسیر را طی کنید و در آخر تیک گزینه Ghost Mode را بردارید.


فعال کردن قابلیت Ghost Mode برای بعضی از مخاطبان

برای این کار وارد قسمتِ Snap Map در اپلیکیشن شوید. از بالا سمت راست صفحه روی آیکون چرخ‌دنده کلیک کنید. در قسمت Who Can See My Location دو تنظیم برای تغییر لوکیشن شما وجود دارد:

  1. My Friends, Except: یعنی تمام دوستان‌تان موقعیت شما را می‌بینند، به جز مواردی که اینجا مشخص می‌کنید.
  2. Only These Friends: فقط کسانی که اینجا انتخاب می‌کنید، موقعیتتان را می‌بینند.

فعال کردن قابلیت Ghost Mode

اینم بخونید بد نیست: آموزش فعال کردن حالت روح در واتساپ


نحوه بستن موقعیت مکانی (Location) در اسنپ چت

اگر می‌خواهید به طور کامل دسترسی اسنپ چت به location خودتان را ببندید، از تنظیمات (settings) گوشی این کار قابل انجام است. برای انجام این کار در iOS مسیر زیر را دنبال کنید: (در اندروید هم مراحل انجام کار تقریبا مشابه همین است.)

  1. وارد تنظیمات (Settings) شوید.
  2. از لیست برنامه‌ها (apps) اسنپ چت را انتخاب کنید.
  3. وارد Location شوید.
  4. Allow Location Access را روی Never بگذارید.

نحوه بستن موقعیت مکانی (Location) در اسنپ چت

امیدوارم این آموزش برایتان مفید بوده باشد. در قسمت نظرات دیدگاه خودتان را با ما در میان بگذارید.

چقدر این محتوای آموزشی برایتان مفید بود؟

از راست به چپ (سمتِ راست 1 ستاره، سمتِ چپ 5 ستاره)

میانگین 0 / 5. امتیاز شما ثبت شد: 0

اولین نفری باشید که بازخوردتان را ثبت می‌کنید

محمد انوری

مرتب باید ساخت. گاهی یک محصول، گاهی یک اثر هنری و گاهی لبخندی شیرین بر لبانِ دیگری.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا