تبلیغات
معرفی و بررسی

معرفی 3 روش استفاده از فتوشاپ آنلاین (بدون نصب نرم افزار)

تبلیغات
3.7
(10)

امکان ندارد اسم فتوشاپ را نشنیده باشید. حتی کسانی که گرافیست هم نیستند این نرم افزار را می‌شناسند و برای انجام کارهای مختلفی از آن استفاده می‌کنند. زمانی که ما کوچک‌تر بودیم یک اصطلاح رایج برای عکس‌های مشکوک به دستکاری وجود داشت که افراد هنگام مواجه با این تصاویر به طور ناخودآگاه می‌پرسیدند فتوشاپه؟ کاری ندارم که نحوه پرسیدن سوال باید به این شکل می‌شد که آیا این تصویر با فتوشاپ ویرایش شده است؟ بگذریم. فقط این نکته را فراموش نکنیم که فتوشاپ چقدر محبوب است. امروز کمی درباره این غول ویرایش تصاویر و روش های استفاده از فتوشاپ آنلاین با هم صحبت می‌کنیم.

این همه نرم افزار ویرایشگر تصویر پیکسلی در دنیا وجود دارد. مثل گیمپ، Photolemur و غیره. اما چرا فتوشاپ اینقدر برند شد و تقریبا همه از آن استفاده می‌کنند؟ این مساله مربوط به کشور ما نیست و فتوشاپ در دنیا حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و به شدت محبوب است. دلیل آن چیزی نیست جز قدرت و انعطاف بسیار بالای این نرم افزار. فتوشاپ با ابزارهای جادویی خود بسیاری از ناممکن‌ها را ممکن می‌کند.

چرا باید از فتوشاپ آنلاین استفاده کنیم؟

نرم افزار فتوشاپ قابلیت‌های بسیار زیادی دارد و با داشتن این قابلیت‌ها، طبیعی است که حجم نرم افزار کمی زیاد شود. البته منظورم بیشتر از کمی است. زمانی که من این پست را منتشر می‌کنم (شهریور ۹۸) آخرین نسخه فتوشاپ Adobe CC 2019 است که ناقابل ۲ گیگابایت حجم دارد (تقریبا) حالا اگر حجم نرم افزار را فاکتور بگیریم، تازه هنگام نصب و اجرای آن معنی سنگینی را متوجه خواهیم شد.

فتوشاپ به محض اجرا شدن به جان سخت‌افزارتان می‌افتد و مثل قحطی‌زده‌ها مقدار زیادی از حافظه (Ram) و پردازشگر (CPU) شما را نوش جان می‌کند. مصیب واقعی زمانی اتفاق می‌افتد که کامپیوتر خیلی قدرتمندی نداشته باشیم و حتی چند مگابایت حافظه هم برای ما جکم طلا را داشته باشد.

مخصوصا که فتوشاپ مرتب در حال پیشرفت است و این پیشرفت نیاز به کامپیوتر پیشرفته هم دارد (چقدر گفتم پیشرفت) سرتان را درد نیاورم. خلاصه یکی از دلایلی که سراغ استفاده از فتوشاپ آنلاین می‌رویم، رحم و مروت ما نسبت به سخت افزار است. مخصوصا زمانی که سخت افزار خیلی خوبی هم نداریم.

اینم بخونید بد نیست: دو فرمت تصویر jpeg و jpg چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟

یک دلیل دیگر هم دارم:

نمی‌دانم میانه شما با PC بهتر است یا Laptop. اگر اهل لپ تاپ باشید مشکلی نیست و هر جا که بروید لپ‌تاپتان هم با شما می‌آید (البته به جز مترو تهران و مخصوصا خط ۱ آن!) اما اگر مثل من عاشق PC باشید، متوجه هستید که نمی‌توانیم عزیزدلمان را هر جا که می‌خواهیم ببریم.

حالا فرض کنید در موقعیتی قرار می‌گیریم که به کامپیوتر خودمان دسترسی نداریم و باید از یک کامپیوتر دیگر استفاده کنیم. کامپیوتری که فتوشاپ روی آن نصب نیست. در این حالت چه کار باید بکنیم؟ می‌گویید که کاری ندارد. الان تمام کامپیوترها به اینترنت وصل هستند. سه سوت می‌گذاریم نرم افزار دانلود شود. اما ۲ گیگ دانلود، مخصوصا زمانی که اینترنت خوبی ندارید قشنگ آدم را زجرکش می‌کند. در واقع ما نیاز به دانلود چیزی نداریم و بهترین راه حل دقیقا جلوی چشم ما قرار دارد. راه حلی از جنس استفاده از فتوشاپ آنلاین.

حالا بهتر است تعریف و تمجید از فتوشاپ آنلاین را تمام کنیم (شما حتما مزایای آن را می‌دانستید که به این صفحه رسیدید) و سراغ کار اصلی خودمان برویم. اما قبل از آن دو نکته کوچک دیگر را هم مرور کنیم. قول می‌دهم خیلی طولانی نشود. فقط اشاره می‌کنیم که ادوبی چیست و آیا فتوشاپ آنلاین اصلا وجود خارجی دارد یا خیر!

ادوبی کیست؟ فتوشاپ چیست؟

ادوبی یک شرکت آمریکایی تولیدکننده نرم افزارهای رایانه‌ای است که محصولات بسیار پرطرفدار و محبوبی ساخته است. مثلا همین فتوشاپ که درباره آن حرف می‌زنیم ساخت همین شرکت Adobe می‌باشد. اگر بخواهم تمام نرم افزارهای آن را لیست کنم، مطمئن باشد که وسط کار هم خودم خوابم می‌گیرد هم شما خسته می‌شوید. چون با یک لیست بسیار طولانی طرف حسابیم.

اینم بخونید بد نیست: سیر تا پیاز دارک وب – نحوه ورود به دارک وب + معرفی چند سایت معروف

فتوشاپ یک نرم افزار ویرایشگر تصویر پیکسلی است. در یک جمله تعریف آن را گفتم اما کاربرد آن هزاران جمله را می‌طلبد. فتوشاپ برای ساخت لوگو، کارت ویزیت، پوستر، صفحات وب، بنرهای تبلیغاتی و خیلی چیزهای دیگر که خودتان می‌توانید حدس بزنید استفاده می‌شود.

آیا واقعا چیزی به اسم فتوشاپ آنلاین وجود دارد؟

به معنای واقعی کلمه خیر. چیزی به اسم فتوشاپ آنلاین وجود ندارد. با خودتان می‌گویید پس برای چی این همه داستان بافتم؟ همچین چیزی وجود ندارد؟ باز هم نه به معنی واقعی کلمه. بهتر است بازی با کلمات راکنار گذاشته و یک راست سراغ اصل مطلب بروم.

شرکت ادوبی، سازنده فتوشاپ هیچ نسخه رسمی و معتبری از فتوشاپ تحت وب ارائه نداده است. فتوشاپ تنها برای دو سیستم عامل ویندوز و مک‌اواس عرضه می‌شود (حتی خبری از لینوکس هم نیست متاسفانه و اجرای فتوشاپ در لینوکس ابزارهای واسط می‌خواهد)

اما ناامید نشوید. کامپیوتری‌ها که بیکار ننشسته‌اند. کافی است یک محدودیت به آنها نشان دهید تا با خوشحالی خلاقیت خودشان را نشانتان بدهند. بالا بردن کیفیت زندگی مردم، یکی از کارهای روزانه مهندسان نرم افزار است.

تعدادی از این متخصصان خودشان دست به کار شده و یک نسخه از فتوشاپ برای وب ساختند. در واقع این سایت‌هایی که امروز معرفی می‌کنم فتوشاپ واقعی نیستند اما از بیشتر ابزارهای فتوشاپ استفاده کرده و یک شبیه‌سازی قدرتمند و موفق از فتوشاپ را در وب اجرا می‌کنند.

شرکت Adobe پشت فتوشاپ آنلاین قرار ندارد.

1 – فتوشاپ آنلاین با سایت photopea

فتوشاپ آنلاین برای کامپیوتر با سایت photopea

این سایت واقعا حرف ندارد. اولین و بهترین پیشنهادی که می‌توانم بدهم همین Photopea است و مطمئنم از کار با آن لذت می‌برید. بعد از اینکه وارد سایت شدید، خیلی متوجه آنلاین بودن فتوشاپ نخواهید شد و انگار که آن را روی سیستم خود نصب کرده‌اید. محیط هم که همان محیط فتوشاپ است و تمام ابزارهای کاربردی را سمت چپ صفحه مشاهده می‌کنید.

می‌توانید یک پروژه جدید ایجاد کنید یا از سیستم خود فایل آپلود کنید و دقیقا حس و حال کار با نرم افزار فتوشاپ را خواهید داشت. قابلیت Take A Picture در این سایت تعریف شده تا با وب کم خود عکس بگیرید و همان لحظه آن را ویرایش کنید. برای خروجی گرفتن هم اصلا نگران نباشید چون Photopea از فرمت‌های رایج تصویر مثل png، jpg، gif، svg و حتی pdf پشتیبانی می‌کند. با خیال راحت از این سایت استفاده کنید.

خود من از Photopea استفاده می‌کنم.

2 – فتوشاپ آنلاین با freephototool

فتوشاپ آنلاین ps با وب سایت freephototool

Freephototool دقیقا مثل سایت photopea است و همه ابزارهای آن با هم یکی هستند. به خاطر یکسان بودن همه چیز بین این دو سایت توضیح اضافه‌ای نمی‌دهم و فقط به عنوان پیشنهاد دوم Freephototool را مدنظر داشته باشید. اما چرا یک سایت کاملا کپی‌شده را معرفی کردم؟ آن هم با شرایطی که دسترسی کاربران ایرانی به Freephototool بسته می‌باشد و باید از نرم افزارهای تغییر آی پی استفاده کنید ( Photopea مشکلی با آی پی های ایرانی نداشته و نیازی به تغییر IP ندارید)

اینم بخونید بد نیست: آموزش بدست آوردن public IP و private IP در لینوکس

جواب در دو کلمه خلاصه می‌شود. محض احتیاط. بهتر است این گزینه را هم روی میز داشته باشیم تا اگر به هر دلیلی دسترسی ما به سایت photopea به مشکل خورد، یک نقشه دوم داشته باشیم و بتوانیم این سایت را جایگزین کنیم. همیشه داشتن یک بکاپ برای روز مبادا مفید است قبول دارید؟ پس Freephototool را هم یه عنوان یک ویرایشگر تصویر آنلاین خوب از من قبول کنید.

3 – فتوشاپ آنلاین با pixl

ادیتور آنلاین عکس و ویرایش عکس آنلاین با سایت pixlr.com

از لحاظ طراحی و تجربه کاربری (UX) سایت Pixl واقعا گل کاشته است. هنگام کار با این سایت احساس می‌کنید همه چیز سر جای خودش قرار دارد و من به شخصه حس و حال آن را خیلی دوست دارم. طبق معمول ابزارها سمت چپ آماده استفاده هستند و با رفتن روی هر کدام یک box کوچک نمایش داده شده و نحوه کار آن ابزار را در یک تصویر کوچک نشان می‌دهد.

وقتی ویرایش عکس را تمام کردید از پایین صفحه سمت راست گزینه Save را انتخاب کنید تا تصویر در مسیری که شما انتخاب می‌کنید ذخیره شود. متاسفانه Pixl تنها دو فرمت png و jpg را پشتیبانی می‌کند. همینطور بعضی از امکانات photopea را ندارد. اما هنوز هم می‌توانید به عنوان یک ویرایشگر تصویر ساده روی آن حساب باز کنید و کارهای معمولی ادیت تصاویر را با این سایت انجام دهید.


متاسفانه چیزی به اسم فتوشاپ آنلاین فارسی و ایرانی وجود ندارد و من ابزار مناسبی سراغ ندارم که معرفی کنم. همینطور به دلیل قدیمی بودن تکنولوژی فلش و منسوخ شدن آن، این 3 ابزاری که معرفی کردیم با HTML5 کار می‌کنند و شما نیازی به نصب هیچ نرم افزار یا ابزار اضافی ندارید. امیدوارم برایتان مفید بوده باشد و لذت برده باشید. اگر مشکلی بود حتما من را هم در جریان بگذارید. اگر هم پیشنهادی داشتید خوشحال می‌شوم بشنوم. موفق باشید.

چقدر این محتوای آموزشی برایتان مفید بود؟

از راست به چپ (سمتِ راست 1 ستاره، سمتِ چپ 5 ستاره)

میانگین 3.7 / 5. امتیاز شما ثبت شد: 10

اولین نفری باشید که بازخوردتان را ثبت می‌کنید

تبلیغات

محمد انوری

مرتب باید ساخت. گاهی یک محصول، گاهی یک اثر هنری و گاهی لبخندی شیرین بر لبانِ دیگری.

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا