در فضای مجازی، تنها چیزی که از مخاطب خود می‌بینیم، یک شماره تلفن و یک عکس پروفایل است. گاهی اوقات، دوست داریم هر طور که شده، اطلاعات بیشتری از طرف مقابل داشته باشیم. مثلا این‌که آیا او شماره تلفن ما را ذخیره (Save) کرده است یا خیر، شماره ما را به چه نامی ذخیره کرده است؛ چه زمانی پیام ما به او تحویل داده شده و چه زمانی آن را خوانده است؟

واتساپ، می‌تواند به ما نشان دهد مخاطب خاص و مدنظر ما، شماره ما را ذخیره کرده است یا خیر. برای فهمیدن این موضوع، کافی‌ست یک پیام را با استفاده از قابلیت broadcast واتساپ برای او بفرستید. مراحل زیر را دنبال کنید و علاوه بر آشنایی با قابلیت broadcast، وضعیت شماره تلفنتان در گوشی مخاطبتان را هم بررسی کنید.

اینم بخونید بد نیست: آموزش کامل استتوس گذاشتن در WhatsApp در آیفون و اندروید


قابلیت broadcast‌ واتساپ چیست و چطور کار می‌کند؟

این قابلیت برای زمانی است که شما می‌خواهید مطلبی را به چند نفر اعلام کنید؛ اما آن‌ها در یک گروه نیستند. در این حالت می‌توانید با استفاده از برادکست، متن خود را نوشته و مخاطبینی که می‌خواهید متن به آن‌ها ارسال شود را انتخاب کنید. به این ترتیب، لازم نیست برای هر فرد به‌صورت جداگانه متن را بنویسید یا برای تمام افراد کپی (Copy) کنید.

اما این قابلیت، فایده دیگری هم دارد که همان موضوع مدنظر ما است. فهمیدن اینکه در لیست مخاطبین آن مخاطب خاص‌تان هستید یا نه! 🙂

اینم بخونید بد نیست: آموزش نصب واتساپ روی کامپیوتر با 3 روش کاربردی


روش استفاده از broadcast در واتساپ

برای استفاده از این قابلیت، مراحل زیر را دنبال کنید:

1 – پیام رسان واتساپ را باز کنید و گزینه‌های بیشتر یا علامت سه نقطه‌ای که در بالا سمت راست صفحه مشاهده می‌کنید را لمس کنید.

2 – در منویی که باز می‌شود، گزینه new broadcast‌ را انتخاب کنید.

3 – لیستی از مخاطبین خود را مشاهده می‌کنید. در این لیست باید حداقل 2 نفر را انتخاب کنید. یکی از این افراد، همان کسی است که می‌خواهید بدانید شماره‌تان را ذخیره کرده است یا نه، و دیگری باید کسی باشد که مطمئن هستید شماره‌تان را ذخیره کرده است.

4 – پس از انتخاب مخاطبین، علامت تیک سبز رنگ در پایین سمت راست صفحه را لمس کنید.

5 – حالا صفحه چتی باز می‌شود که 2 مخاطب دارد. در این صفحه پیامی بنویسید و بفرستید.

6 – در این مرحله باید کمی صبور باشید. چند ساعت صبر کنید تا مطمئن شوید هر دو مخاطب پیام شما را دریافت کرده‌اند. این مدت زمان، به شناختی که شما از مخاطبینتان دارید بستگی دارد. اگر همیشه آنلاین هستند طبیعتا باید مدت کوتاهی صبر کنید و اگر روزی یک یا دوبار واتساپ خود را چک می‌کنند؛ باید صبر بیشتری به خرج دهید.

چگونه بفهمیم چه کسانی شماره من را در واتساپ دارند؟ | آموزش قدم به قدم

به سادگی متوجه بشوید چه کسانی شماره شما را ذخیره کرده‌اند!

7 – پس از مدتی که از ارسال پیامتان گذشت، پیامی که فرستاده‌اید را لمس کرده و نگه دارید تا پیام به صورت انتخاب شده دربیاید؛ بعد بالای صفحه، گزینه‌های پیام ظاهر می‌شوند.

8 – در این حالت، در بالای صفحه گزینه‌هایی مانند کپی (Copy)،‌فوروارد (Forward) و علامت ستاره را مشاهده می‌کنید. یکی از این گزینه‌ها، شبیه دایره‌ای است که داخل آن یک علامت تعجب وجود دارد. این گزینه اطلاعات پیام را به شما نشان خواهد داد. آن را لمس کنید.

9 – با لمس این گزینه، صفحه‌ای ظاهر می‌شود که با 2 عنوان تقسیم‌بندی شده است. قسمت read by و قسمت delivered to.

10 – اگر نام مخاطبتان را در قسمت read by مشاهده کنید؛ به معنی این است که شما را در لیست مخاطبین خود ذخیره کرده است و می‌تواند پیام شما را دریافت کند. اما اگر نام مخاطبتان در قسمت delivered to ظاهر شود، به معنی این است که متاسفانه یا خوشبختانه! نامتان در تلفن همراه او ذخیره نشده است 🙁

به همین راحتی می‌توانید حس کنجکاوی خود را ارضا کنید 🙂

اینم بخونید بد نیست: آموزش خواندن پیام واتساپ بدون خوردن تیک آبی در اندروید و آیفون


آیا مخاطبمان متوجه می‌شود که از برادکست استفاده کرده‌ایم‌؟

وقتی پیامی را با broadcast می‌فرستید؛ در زیر پیام، یک علامت بلندگو می‌بینید. اما نگران نباشید! این علامت فقط به شما نشان داده می‌شود و طرف مقابل هیچ تفاوتی در پیامی که با برادکست ارسال شده است و پیامی که در چت خصوصی برای او فرستاده‌اید؛ مشاهده نخواهد کرد. پس با خیال راحت از broadcast استفاده کنید.

در این مقاله از مجله تیک تاک تِک، ترفند کوچکی برای چک کردن شماره تلفنتان در لیست مخاطبین افراد دیگر را مطرح کردیم. اگر روش دیگری برای این کار بلدید، در قسمت نظرات آن را برای ما بنویسید.

نظر خود را بنویسید

لطفا نظرات را بنویسید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید