اگر دوست دارید از شر لینک های خراب خلاص شوید در این پست 8 افزونه ریدایرکت وردپرس را خدمتتان معرفی میکنم. به کمک این افزونهها میتوانید به راحتی لینکهای خراب سایت خود را مدیریت کنید. اگر لازم بود که آدرس صفحهای را تغییر دهید یا اصلا نام دامنه سایت را عوض کنید، اصلا نگران نباشید چون ریدایرکت صفحات در وردپرس کار خیلی سختی نیست.
لینک های خراب یا Broken Links، برای بلاگ یا سایت شما اتفاق بدی هستند و میتوانند جایگاه شما را در نتایج خراب کنند. پس حتما باید به فکر درست کردن این لینک ها باشید تا تاثیر منفی در سئو سایت شما نگذارند.
لینک های خراب کاربر را به بن بست میرسانند و از نظر تجربه کاربری یا User Experience اصلا برای سایت خوب نیستند
برای شروع جه کار کنیم؟
خب روال کار به این شکل است. اول باید لینک های خراب سایت را شناسایی کنید. بعد آنها را به صفحات درست و مدنظر خودتان Redirect کنید. پس قبل از شروع کار پیشنهاد میکنم به کمک ابزار بررسی لینک های شکسته سایت، این کار را انجام دهید.
همینطور استفاده از گوگل سرچ کنسول هم بسیار مفید است و کمکتان میکند. در واقع سرچ کنسول یک ابزار بسیار باارزش و کاربردی است که به ما در رشد سایتمان کمک میکند.
اگر آدرس یک پست که در سایت موجود است را تغییر دهید و این صفحه قبلا در گوگل ایندکس شده باشد، کاربر وقتی صفحه را باز کند با خطای 404 مواجه میشود یعنی این آدرس وجود ندارد. پس باید آدرس قدیمی به را آدرس جدید ریدایرکت کنید.
خوشبختانه به لطف آزاد بودن و متن باز بودن وردپرس، افزونه های ریدایرکت رایگان و خوبی برای آن نوشته شدهاند که با چند کلیک کار را برای شما انجام میدهند. قبل از این که بهترین افزونه های ریدایرکت وردپرس را بررسی کنیم اجازه بدهید که اول انواع ریدایرکت را بشناسیم.
انواع ریدایرکت
ریدایرکت انواع مختلفی دارد که در حالت کلی به 2 دسته دائمی و موقت تقسیم شده و هر کدام با یک عدد خاص نشان داده میشوند.
ریدایرکت 301 دائمی
این ریدایرکت دائمی بوده و زمانی که از آن استفاده کنید تمام ترافیک و ارزش صفحه مورد نظر به آدرس جدید که تعریف کردهاید منتقل میشود. بیشتر زمانی استفاده میشود که یک صفحه را دیگر نیاز ندارید و میخواهید تمام و کمال ارزش آن را به صفحه دیگری بفرستید.
ریدایرکت 302 موقتی
همانطور که از نامش پیداست انتقال به صورت موقتی میباشد. یعنی هنوز هم موتورهای جستجو URL قبلی را ایندکس کرده و نشان میدهند. بیشتر زمانی به کار میآید که برای یک صفحه مشکل خاصی پیش آمده یا در حال انجام تغییرات هستید. پس موقتا آن را به یک صفحه دیگر ریدایرکت میکنید تا زمانی که اوضاع مثل قبل شود.
اینم بخونید بد نیست: معرفی 10 افزونه برتر برای امتیازدهی به مطالب وردپرس
بهترین افزونه ریدایرکت وردپرس کدام است؟
1 – Redirection
محبوبترین افزونه ریدایرکت وردپرس در حال حاضر همین پلاگین است. بیشتر از یک میلیون بار نصب فعال و امتیاز 4.3 از 5 عملکرد خوبی به حساب میآید. Redirection به 15 زبان دنیا ترجمه شده و از نسخه 5.4 PHP پشتیبانی میکند.
به کمک Redirection صفحات خود را به راحتی ریدایرکت 301 کنید، خطاهای 404 را ردیابی کنید و در حالت کلی هر بنبستی که در سایتتان وجود دارد را کشف کنید. به کمک این افزونه میتوانید خطاهای سایت را کم کرده و در رتبه خود را بهبود ببخشید.
اینم بخونید بد نیست: آموزش رفتن به صفحه اول نتایج گوگل
این افزونه بیشتر از 10 سال عمر داشته و به خوبی مستندسازی شده است. امکانات جالبی هم داخل آن تعریف شده است. مثلا میتوانید تعریف کنید که اگر یک کوکی خاص Set شده بود Redirect انجام شود یا خیلی از موارد دیگر. Redirection کاملا رایگان است.
2 – Seo Redirection Plugin
این افزونه به خوبی ریدایرکتهای 301 را مدیریت میکند. مخصوصا زمانی که میخواهید دامنه را عوض کنید یا دایرکتوری اصلی سایت وردپرسی خود را تغییر دهید، بسیار مفید خواهد بود.
برخی از ویژگیهای افزونه Seo Redirection Plugin:
- پشتیبانی از انواع ریدایرکت 301 یا 302 یا 307 در پستها
- پشتیبانی از Wild Card Redirection
- رفع خطارهای 404 و soft 404 در گوگل سرچ کنسول
- پشتیبانی از افزونه چندزبانه WPML
- درج خودکار ریدایرکت 301 وقتی آدرس یک صفحه تغییر کرد
- کنترل پنل قوی برای استفاده از تمام قابلیت های پلاگین
- امکان ریدایرکت کردن تمام URLها. نه فقط آنهایی که تغییر کردهاند
- و …
3 – Simple 301 Redirection
به کمک این افزونه به راحتی آدرس صفحات خود را به هر جا که دوست دارید تغییر دهید. Simple 301 Redirection بیشتر از 300.000 نصب فعال داشته که آمار بسیار خوبی است. اگر به یک چیز جمع و جور و کاربردی نیاز دارید Simple 301 Redirection به کارتان میآید. این افزونه در مخزن وردپرس امتیاز 4.1 از 5 را کسب کرده است.
اینم بخونید بد نیست: روش تضمینی افزایش سرعت ایندکس مطالب در گوگل + 10 تکنیک مهم
4 – 404 به 301
همه ما از خطای 404 یا صفحه مورد نظر پیدا نشد متنفریم. موتور جستجو هم دقیقا همین حس را نسبت به این صفحات دارد. برای این که سایت ما از نظر سئو به مشکلی نخورد باید فکری به حال این صفحات بکنیم. این افزونه با ریدایرکتهای مختلف از جمله 301، اجازه نمیدهد کاربرانتان با خطای صفحه مورد نظر پیدا نشد مواجه شوند.
افزونه 404 به 301 یک بخش گزارش یا Log دارد که میتوانید صفحات مشکلدار را شناسایی کنید. هر زمان که دوست داشتید این لاگها را حذف کنید. یک بخش اعلانات ایمیل هم داخل افزونه تعریف شده که با فعال کردن آن هر ارور 404 جدیدی که ایجاد شود برای شما ایمیل میشود.
5 – Safe redirect Manager
وقتی صفحه افزونه را در مخزن وردپرس بررسی کردم اطلاعات چندان مفیدی گیرم نیامد. با این که توضیحات پلاگین بسیار کوتاه و خلاصه بود اما در تستی که انجام دادم افزونه عملکرد بدی نداشت و راضی کننده بود.
یک مزیتی که این افزونه نسبت به سایر رقبا دارد بروزرسانی منظم آن است. Safe redirect Manager شاید بهترین افزونه ریدایرکت وردپرس نباشد اما خوب نوشته شده و خوب هم پشتیبانی میشود.
6 – WP 404 Auto Redirect to Similar Post
یک افزونه خاص و جالب. این پلاگین بر اساس 3 پارامتر Title و Post Type و taxonomy به صورت خودکار صفحات 404 را به پستهای مرتبط ریدایرکت میکند. اگر هم چیز مشابهی پیدا نکرد کاربران را به صفحه اصلی سایت هدایت میکند. اگر هم دوست داشته باشید میتوانید خودتان یک صفحه خاص را برایش مشخص کنید.
برخی از ویژگیهای افزونه WP 404 Auto Redirect to Similar Post:
- شناسایی خودکار صفحات 404
- انتخاب نوع ریدایرکت که 301 باشد یا 302
- کاملا رایگان
- و …
7 – Attachment Pages Redirect
راستش دو دل بودم که این افزونه را در لیست اضافه کنم یا خیر. کلا حس خوبی نسبت به افزونهای که مدتها آپدیت نشده ندارم. همینطور هیچ پنل مدیریت یا قسمت تنظیمات داخل افزونه تعریف نشده بود. یعنی فقط آن را نصب کرده و فعال میکنید و افزونه خودش کارش را انجام میدهد. من این افزونه را نپسندیدم اما دلیل نمیشود که مشکلی داشته باشد. اگر دوست داشتید امتحانش کنید.
اینم بخونید بد نیست: معرفی 7 ابزار رایگان برای پیدا کردن بهترین کلمات کلیدی سایت
8 – All 404 Redirect To Home Page
توسعه دهنده این افزونه Fakhri Alsadi است که Seo Redirection Plugin را هم او نوشته است. این افزونه بیشتر از 200.000 نصب فعال داشته و من حس میکنم موفقیت زیادی کسب میکند. چون هم خوب طراحی شده و هم خوب بروزرسانی میشود.
روال کار هم به این شکل است که صفحات 404 بدون اینکه شما کاری انجام بدهید به Home Page سایت ریدایرکت میشوند. اگر دلتان خواست یک صفحه خاص و جذاب بسازید و به جای صفجه اصلی کاربران را به آن جا هدایت کنید.
جان مادرت به جای این فونت رایگان ، اون فونت ایران سنس را بخیر هم از تولید کننده حمایت میکنی هم از کاربران . من از این فونت استفاده میکنم ولی فقط برای مشتریهای کنس که پول خرج کن نیستن ولی برای سایتهای خودم هرگز
سلام وقت شما بخیر …
ما در سایت خودمون از فونت های مختلفی مثل ایران سنس، وزیر، نسخ و غیره استفاده میکنیم … عاشق این هستیم که از تولیدکننده حمایت کنیم …
باز هم ممنون از نظر شما …